Tikkurila aasta värv 2023

2023. aasta värv ja kollektsioon

Kujuta oma mälestusi ette värvitoonidena. Mis värvi on päev, mil esimest korda kohtusite? Mis värvi on hetked, kui olete koos? Mis värvitooniga kirjeldad õrna armastust, tõelisi tundeid? Mis värvi on rõõm?
Tikkurila aasta värv 2023

V413 Rosy Moment 

Pehme varjundiga tuhm vanaroosa, millest õhkub soojust ja empaatiat ning mälestusi ühistest eluhetkedest. V413 Rosy Moment on Tikkurila 2023. aasta värv.

Y406 Riviera
Y406 Riviera
Varahommikul, kui avad aeglaselt oma silmad, siis näed seinal mänglevaid päikesekiiri. Virsikune hele toon soojendab Sinu kodu ja Su meelt.
H320 Magnolia
H320 Magnolia
Sügavalt roosad lopsakad magnooliaõied. Särav ja hurmav roosa on kevade värv.
J392 Wax
J392 Wax
Väikeste küünalde kimp vilgub ja valgustab tuba. Intensiivne kollane kergelt roheka alatooniga.
L487 Kestrel
L478 Kestrel
Õrn ja soe pruun, kuhu on lisatud veidike jahedat punast. See on intensiivne, kuid samas rahulik ja pehme värvitoon, mis mõjub nagu kallistus. Kestrel on trendikas klassika! Tikkurila 2022. aasta värv.
X501 Aubergine
X501 Aubergine
Valgus paitab baklažaani läikivat pinda, muutes selle kaunilt lillakasroheliseks. Ja kui vaatad lähemalt, näed iga kord uusi toone.
M449 Grotto
M449 Grotto
Skulptuurid, purskkaevud ja sambla alla peidetud koobas. Soe samblaroheline loob hubase atmosfäär.
S440 Silk Road
S440 Silk Road
Särav pehmelt lainetav siid. Kutsuv ja rahulik sinakasroheline toimib nii seinal kui ka väiksematel detailidel, nagu näiteks seinapaneelid ja ukseraamid.
X447 Sea Smoke
X447 Sea Smoke
Udune hommik mere ääres. Õrn ja jahe toon, mis sõltuvalt valgusest võib näida nii roheline, hall kui sinine.

Aasta värvi 2023 kollektsiooni tuumikuks on pehme varjundiga tuhm vanaroosa V413 Rosy Moment, millest õhkub soojust, sõbralikkust ja empaatiat ümbritsevate inimeste vastu. Kollektsiooni erinevad värvitoonid panevad üksteist särama, valikus on nii heledaid rahulikke varjundeid kui silmapaistvaid aktsenttoone.

Tikkurila aasta värv 2023
Tikkurila aasta värv 2023

Heledad õrnad, rikkalikud türkiissinised ja kollased toonid ning tumedad aktsendid täiustavad kogu kollektsiooni ja lisavad värskust. Kõik kollektsiooni värvitoonid sobivad omavahel kokku ja toovad esile üksteise parimad omadused ning täiendavad aasta värvi. Toonid on mõeldud kasutamiseks kas eraldi või koos ning need sobivad nii suurematele pindadele, nagu seinad ja laed, või väiksematele detailidele.

 

Tutvu kollektsiooniga siin

Tikkurila aasta värv 2023
Tikkurila aasta värv 2023

Aasta värvi 2023 kollektsiooni loomisel saime inspiratsiooni empaatiast ja hoolimisest. V413 Rosy Moment, nii nagu nimigi ütleb, on roosiline hetk; samaaegselt nii habras kui jõuduandev.

Selle kollektsiooniga soovime Sulle pakkuda värvimisalast inspiratsiooni, mida leiad lähedastega koosolemise hetkedest ja emotsioonidest. Ümbritse end just nende värvitoonidega, mis Sulle hästi ja positiivselt mõjuvad.

Vaata aasta värvi 2023 avaürituse lühivideot

 

Tikkurila aasta värvi kontseptsioon Color Now on loodud trendikate ja põnevate värvitoonide ning teemade tutvustamiseks. Tikkurila soovib inspireerida inimesi looma ilusat igapäevaelu ja pakkuma uusi värvikaid võimalusi. Tikkurila on loonud Color Now kollektsiooni ja aasta värvi alates 2016. aastast.

#colornow2023

on lisatud meelespeasse.
on eemaldatud meelespeast.
et